2015 zit er bijna op.

Beste lezers,

Het is al lang stil geweest op deze site… druk, druk, druk en weinig prio voor de site.
Echter we zitten niet stil op duivengebied zelf.. De resultaten van onze jaarlingen bieden heel veel perspectief en ook bij de jonge duiven zitten diverse potentiele toppertjes in onze ogen. Kortom, in onze ogen hebben we een mooie ploeg duiven zitten waar we volgend jaar de strijd mee kunnen aanbinden.
Daarnaast is op het kweekhok een strenge selectie doorgevoerd en zijn er via een paar bevriende melkers een aantal kwekers met potentie aan toegevoegd, hiervoor hartelijk dank!

Overigens is onze club PV Gevleugelde Vrienden zich vanwege teruglopend ledenaantal genoodzaakt op te heffen. Hierdoor zullen wij volgend jaar gaan vliegen bij onze buur vereniging PV Stormvogels. We zijn daar niet onbekend en zijn al door diverse leden welkom geheten, dus zullen daar best onze draai gaan vinden.
Daarnaast zullen we gelijk voor nieuwe uitdagingen komen te staan, want het is voorwaar niet zomaar de 1e de beste duivenclub in Zuid-Holland. We gaan het medio 2016 (DV) allemaal meemaken en zullen ons nu ook op clubniveau gaan meten met de top van Zuid-Holland. Hier zijn we niet bang voor en wij hebben er in ieder geval zin in!!

Rest ons om één ieder fijne en gezegende kerstdagen toe te wensen en alvast een gezond en voorspoedig/succesvol 2016.

Peter en Sim

Comments are closed.