Zaterdag 16 november

Zo.. weer is even een update.

Vandaag het kweekhok onder handen genomen. Het kweekhok staat klem achter de schuur en daardoor heel weinig zon/licht in het hok. Daarom hadden we een 4-5 jaar terug een stuk van het dak opengebroken en lichtdoorlatende golfplaten erin gelegd. Echter dit was van slechte kwaliteit… Dus bij regen.. flinke lekkage. In de zomer is dit niet erg, maar in de winter is het hok al vochtig genoeg. Dus moest er toch eindelijk maar eens wat aan gedaan worden. Zie hieronder het resultaat. IMAG1605We zijn er blij mee… en hopelijk de kwekers ook. IMAG1606

 

 

 

 

 

Daarnaast zijn de meeste duiven inmiddels aardig door de rui heen. Het enige wat we nog vinden in het hok zijn lange slagpennen en staartpennen. Des te meer we er vinden, hoe beter!
De meeste duiven hebben staan nog op 0-2 pennen te gooien. Naar ons idee gaat de rui goed.

Goede zondag. Groet, Peter en Sim

Comments are closed.